החזרת עוברים טריים- מתי להתחיל פרוגסטרון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2018 | 10:28 | מאת: גליה

שלום פרופ' - אני לקראת החזרת טריים בתרומת ביצית, לוקחת אסטרופם מיום 3 למחזור- עשיתי א.ס + דם ביום ד' , רירית 10 , פרוגסטרון קטן מ-2. ההחזרה אמורה להיות ביום שלישי הבא (עובר בן 3 ימים). השאלות שלי: 1. ממתי להתחיל לקחת את פרוגסטרון (אוטרוגוסטן+קרינון) 2.האם כדאי לבצע שוב בדיקת דם + א.ס לפני שמתחילה פרוגסטרון כדי לוודא שהערכים עדיין תקינים (דם+רירית) 3. האם עובי הרירית עשוי להתשתנות מיום ג' עד תחילת הפרוגסטרון ולגדול יותר מידי? 4.אולי יש לך עצה נוספת שתעזור להיקלטות? תודה רבה :)

1. לפי הנחיות הרופא. 2. בד"כ אין צורך. 3. יתכן. 4. שיהיה בהצלחה.

18/10/2018 | 17:42 | מאת: המשך....

1.האם הכלל הוא שמתחילים פרוגסטרון מרגע שאיבת הביציות? 2. כמה זמן לפני השאיבה אצל התורמת אוכל להתחיל פרוגסטרון מבלי שזה יפגע בטיפול ובסיכויי ההשרשה? 3. כמה זמן אחרי שאיבת התורמת אפשר להתחיל פרוגסטרון מבלי לפגוע בסיכויי היקלטות

1. בד"כ . 2. כמה שעות. 3. כמה שעות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית