השתרשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2001 | 09:16 | מאת: סיגל

ראשית מצטערת על הצפת שאלותי ברצף שכזה. פשוט רק תשובותייך מאפשרות לי לשמור על איזון מסויים ומאוד קשה לחוות דברים מבלי שאינך מבין את התרחשותם. ברצוני להבין ואשתדל לא להטריד יותר. האם באופן עקרוני השתרשות של עובר יכולה להתרחש רק לאחר שבוע שלם מזמן הביוץ ויחסי המין ואז לצורך גיל ההריון והבטא משקפות התוצאות הנמוכות של הבטא את איחור ההשתרשות ולא חס וחלילה משהו לא תקין ושאלה שניה תוצאה של 1000 יחידות בטא משקפת איחור של כשבוע ימים זה בעצם מה שבדרך כלל קורה בהיווצרות של הריון תקין ולכן הציפיה היא לכמות כזאת של יחידות תודה רבה על הסבלנות. אתה אדם מבורך

מאחר ולהבנתי לא עברת הפריית מבחנה החודש, הרי שלא ידוע לנו בדיוק מתי התרחשה אצלך ההפרייה של הביצית ומתי הגיע העובר לרחם. בהתאם, בהחלט יכולה להיות אצלך השתרשות מעט "מאוחרת."

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית