תוצאת בטא אחרי מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/09/2018 | 14:25 | מאת: סוזי

שלום, אני עשרה ימים לאחר החזרת מוקפאים (שהיו ביום 5 שלהם). היום עשיתי בטא והתוצאה הינה 160UML אני מניחה גכי זה מעיד על הריון? האם הערך תקין? הוחזרו 2 עוברים.

הערך תקין.

20/09/2018 | 17:37 | מאת: סוזי

שלום פרופסור. הייתה עליה יפה מ160 ל600 ל1200 ואז ל2110 ולאחר מכן היה לי דימום. באולטרסאונד בעקבות הדימום נראה דימום שביב השק, המטומה אבל אמרו שאי אפשר לדעת בוודאות אם זה אבוד או לא . היום חזרתי שוב על בטא ולצערי הערך ירד ל660. ההחזרה הייתה של 2 עוברים. להבנתי זה לא מבשר טובות . האם זה אכן נשמע אבוד?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית