הפסקת תמיכת קרינון לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/08/2018 | 07:41 | מאת: יעל

שלום פרופ׳, התפרסם אתמול מאמר על הקשר בין פרוגסטרון ואוטיזם שדיי הדאיג אותי. אני כשבוע לאחר הזרעה ומקבלת מזה ארבעה ימים תמיכה של קרינון פעם ביום. במידה ואני מחליטה להפסיק את התמיכה, האם ניתן להפסיקה באופן מיידי וכן האם אפשר כעת או שזה יפגע בהזרעה הנוכחית ויוביל לקבלת וסת? אשמח לתשובתך בהקדם, תודה

למחקר הזה יש הרבה מגבלות טכניות (מתדולוגיות) והקשר עוד רחוק מלהיות מוכח, כך שלא קיימת המלצה להפסיק את הטיפול עם קרינון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית