שבוע 5- אם אפשר לקבל קצת רקע להסבר על השבוע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2018 | 13:03 | מאת: מימי

שלום , קצת לחוצה מהחוסר ודאות.. אני בשבוע 5 . עשיתי בטא ראשונה יצאה 102 בטא 2 191 לא עשיתי מאז עוד בדיקה . יש לי תור לרופא עוד שבועיים בערך. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות, מה המגבלות שלי, מותר להתכופף, להרים דברים מהרצפה שנופלים? לוקחת כדורים ( אסטרופם, ודופסטון, ונרות ואגינליים) לפעמים מרגישה עקצוצים לא יותר מזה.. אמורים להרגיש משהו בשבוע זה? הבטן צריכה להתקשות? אשמח אם תוכל להסביר לי קצת..

בשלב כל כך מוקדם מרבית הנשים אינן מודעות עדיין לכך שהן בהיריון ובוודאי שלא חשות דבר. יש להימנע מעישון ואלכוהול בשלב זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית