אחוז ההריונות אצל נשואות גבוה יותר מאצל יחידניות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2018 | 06:45 | מאת: קרן

שלום פרופ' שמעתי הרצאה על מחקרים בתחום ההשרשה ושם נאמר שנוזל הזרע מעורר את הרירית לקליטת וגם פיפל, האם אפשר להסיק מכך 1.שנשים יחידניות צריכות לעשות פיפל כדי לשפר את פוטנציאל ההשרשה? 2. האם נשים שקיימו יחסי מין לאחר החזרה אחוז ההשרשות וההריונות גבוה יותר? , מה דעתך?

אין הסכמה במחקרים שנוזל הזרע מעורר את הרירית לקליטת וגם פיפל, וההוכחה המחקרית די במחלוקת בנושא. לכן התשובה לשאלות שלך היא שאין כיום הוכחה חד משמעית לטענה שפיפל או קיום יחסים משפר את פוטנציאל ההשרשה.

01/08/2018 | 10:31 | מאת: קרן

שעשתה פיפל או קיימה יחסים לאחר החזרה, כמובן בתנאים שווים (חוץ מהפיפל ויחסים..) תודה

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית