התאפסות בטא אחרי הריון כימי וביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/07/2018 | 13:15 | מאת: אלון

שלום לך. 25.7 לאשתי היה בטא 90-כבר היה ברור שזה לא תקין וביום זה הופסקה התמיכה(אסטרדיול היה 460 ופרוגסטרון 8).זה היה הריון כימי. 27-28.7 התחילה לדמם. 29.7 בטא 15 וחצי(אסטרדיול 51 ופרוגסטרון 1 וחצי) אתמול היינו אצל הרופא ואמרנו לו שבין 4 עד 11 לאוגוסט נהיה בחו"ל ולכן נתן לה לעשות את בדיקת התאפסות הבטא ל12.8. אנו מניחים שסביר שהבטא תתאפס בשבוע שנהיה בחו"ל והביוץ יגיע שבועיים-שלושה אחרי ההתאפסות. האם לפי הנתונים הנ"ל כבר אפשר לדעת כמה ימים(פלוס-מינוס יומיים לכאן או לכאן)אחרי הבדיקה האחרונה ב29.7 תהיה התאפסות או רק אחרי הבדיקה ב12.8 כשאעלה בפניכם את הנתונים-תוכלו לדעת מתי פחות או יותר התרחשה ההתאפסות?ובאותה הזדמנות אשמח אם תפתור לי גם את סוגיית עיתוי הביוץ-במקום מסויים קראתי שביוץ כאמור יגיע שבועיים שלושה אחרי ההתאפסות של בטא ובמקום אחר קראתי שאם זה הריון כימי אז מתייחסים לזה כמו מחזור וביוץ יגיע שבועיים אחרי התחלת דימומי ההפלה.אשמח אם בנוסף לשאלה הראשונה תיישב גם את הסתירה שבסוגית עיתוי הביוץ.תודה מראש.

קשה לנבא במדויק את מאד ההתאפסות. בד"כ באמת כשבועיים שלושה.

31/07/2018 | 15:37 | מאת: אלון

רציתי לוודא שהבנתי נכון את תשובתך. הבנתי שקשה לנבא את מועד ההתאפסות אחרי ההפלה של ההריון הכימי אבל מה שכן יודעים זה שאחרי שבועיים-שלושה מההתאפסות יהיה הביוץ הראשון שאחרי ההפלה. האם הבנתי נכון?

שבועיים שלושה להתאפסות ועוד שבועיים שלושה מההתאפסות עד הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית