פרוגינובה ואנדומטרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/06/2018 | 08:20 | מאת: איימי

שלום פרופסור זיידמן, אני 9 ימים לאחר החזר עובר קפוא בלסטו. לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום ואנדומטרין 3 פעמים. יש לי ריור מוגבר האם זו תופעת לוואי מוכרת מכיוון ואינה רשומה בעלון. אפילו קמתי בשינה בלילה מהרגשת ריור מוגבר. בנוסף ישנם לפעמים כמו כאבי בטן תחתונה כמו לפני מחזור. בדיקת הדם רק ב17.6. אודה לתשובתך.

14/06/2018 | 08:54 | מאת: איימי

אודה למענה .........

אסטרוגן גבוה בהחלט יכול להשפיע על כמות ההפרשות מצוואר הרחם, אם כי התופעה פחות שכיחה בנוכחות רמת פרוגסטרון גבוהה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית