שק הריון קטן מדי. יש דופק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/06/2018 | 18:48 | מאת: לורה

שלום שבוע 6+4. בבדיקת אולטראסאונד נצפה דופק עם שק הריון ושק חלמון. הרופאה אמרה כי השק קטן מדי( 1 סמ ולא מתאים לשבוע ההריון) ובנוסף השק שאמור להיות עגול בכל מנח בבדיקה משתנה לאליפסה ולא עגול. לדעתה שני הממצאים נמל לא תקינים. מה זה אומר על תקינות ההריון בשלב זה? תודה רבה

זה אומר שעדיין יש חשש ביחס לתקינות ההיריון בשלב זה ונדרשות בדיקות נוספות על מנת לאשר סופית את תקינותו.

08/06/2018 | 21:40 | מאת: לורה

שלום בהמשך לשאלתי הקודמת, על איזה בדיקות נוספות נדרשות? תודה

אפשר לחזור על בדיקת הבטא בדם, אבל הכי טוב זה לחזור אל האולטראסאונד בעוד שבוע או שבועיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית