12 יום אחרי הזרעה- בדיקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/04/2018 | 17:21 | מאת: אני

שלום, אני 12 יום אחרי הזרעה על מחזור טבעי ללא תמיכה. הופיע דימום קל (לא כמו וסת רגילה, ללא כאבים) ולכן ביצעתי היום את הבדיקה למרות שנתבקשתי רק ביום ה-14 להזרעה. אלה התוצאות: FSH- 2.9 Estradiol- 1011 Progesteron- 67.5 LH- 6 HCG-B<2 יש לציין שה-FSH וה-LH ירדו והפרוגסטרון והאסטרדיול עלו מהבדיקה שביצעתי מספר ימים אחרי ההזרעה. (FSH-9.9, LH- 8.7, E2- 368, Progesteron- 25.1) האם ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? האם לחזור שוב בעוד כמה ימים או שבוודאות הסבב הזה אין היריון?

נראה שאין היריון למרות שהבדיקה בוצעה קצת מוקדם. אם הווסת תאחר כדאי לחזור על הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית