דימום 11 ימים אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/04/2018 | 13:04 | מאת: מיכל

שלום. אני 11 ימים אחרי הזרעה ו-11וחצי ימים אחרי אוביטרל(אוביטרל ניתן כ-16 שעות לפני ההזרעה)והופיע דימום כמו במחזור.האם להספיד את הסבב הנוכחי או שלא בהכרח?אם לא בהכרח-על מה לשים לב?

08/04/2018 | 13:37 | מאת: מיכל

המחזור הזה היה עם גונאל לפני האוביטרל ומחזור קודם היה בלי טיפול בכלל ומחזור הופיע 14 ימים אחרי ביוץ

08/04/2018 | 14:02 | מאת: מיכל

יתכן שהדימום הזה הופיע 10 ימים אחרי ביוץ כי יתכן שההזרעה היתה יום אחד לפני הביוץ.

דימום כמו מחזור בד"כ לא מנבא טובות. אם הווסת מקדימה ניתן לשקול תמיכה עם פרוגסטרון אחרי ההזרעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית