עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/11/2001 | 17:53 | מאת: סאני

בת 27. לאחר לידה מוקדמת שבוע 22 של תאומים (לפני שבעה חודשים). רירית על חצי רחם בערך 5 מ"מ והיסטרוסקופיה לשיפור מצב לפני שלושה חודשים. כיום לאחר שבועיים של אסטרופם שלושה כדורים ביום לעיבוי רירית - עדיים לא על הרחם כולו ועוביה 6.5 מ"מ, הרופא רוצה להחזיר מוקפאים או לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית. נתן לי להחליט בנושא. מה המלצתך? להחזיר עוברים מוקפאים לרחם במצב כזה או לא. האם יש בכלל סיכוי? ואם יש אז מהו הסיכוי? תודה רבה רבה על סבלנותך ועל תשובותיך לכולן. שבאמת ניתן ללמוד מהן רבות. אתה אדם מקסים. סאני.

01/11/2001 | 17:57 | מאת: סאני

המצב היה מצויין לפני כן. הריתי בהפריה הראשונה.

לא ברור לי בדיוק מה הרופא מציע לעשות בהיסטרוסקופיה הניתוחית. האם היה ממצא חריג בהיסטרוסקופיה האבחנתית?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית