מה הסיפור של החוק החדש של החזרת עובר אחד

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2018 | 19:49 | מאת: ברוריה

בלבד? ממתי זה נכנס לתוקף? יש מקרים חריגים של כשלונות חוזרים ואז מחזירים יותר עוברים? זה בעקבות תלונות מהפגיות שמלאות בתאומים ושלישיות? אודה להסבר! בת 42.

אין חוק כזה, יש רק הנחיה של וועדה (שהייתי חבר בה) של איגוד הפריון (איל"ה)שאצל נשים בנות פחות משלושים שנה, שיש להן עוברים איכותיים, יש להחזיר רק עובר אחד בשני הטיפולים הראשונים שלהן. כל הרופאים חושבים שצריך לעשות מאמץ להפחית את סיבוכי הפגות הקשים שקשורים קשר ברור להריונות מרובי עוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית