יחסים רגילים והזרעה אחרי אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2018 | 22:53 | מאת: אלונה

ערב טוב. קיימתי יחסים רגילים 11-12 שעות אחרי האוביטרל וביצעתי הזרעה 30-31 שעות אחרי האוביטרל.נניח שלא התחיל ביוץ עצמוני לפני מתן האוביטרל. האם לצרכי הפריה יש עוד טעם לקיים יחסים 60-61 שעות אחרי האוביטרל שעות אחרי האוביטרל(לפני זה לא תהיה לי אפשרות)? והאם היחסים הרגילים וההזרעה אחרי האוביטרל לפי נתוני הזמן שבהם התרחשו נותנים כיסוי מיטבי לחלון ההזדמנות לקליטת הריון או שהכיסוי לוקה בחסר? מעריכה מאוד.

16/01/2018 | 22:56 | מאת: אלונה

היחסים הרגילים היו 13-14 שעות אחרי האוביטרל ולא כפי שצויין בטעות 11-12

17/01/2018 | 05:52 | מאת: אלונה

נרשם 60-61 שעות אחרי האוביטרל שעות אחרי הואביטרל במקום שיהיה רשום רק:60-61 שעות אחרי האוביטרל והמילים:שעות אחרי האוביטרל יופיעו רק פעם אחת ולא פעמיים

נראה שהכיסוי טוב. אין הרבה תועלת בקיום יחסים 60-61 שעות אחרי האוביטרל, אבל לא מזיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית