שתי שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2018 | 10:02 | מאת: רותם

שלום, 1-תוך כמה זמן אחרי הביוץ הזקיק המוביל נעלם ? 2- מה צריכה להיות רמת ה-E2 בביוץ (כשמדובר בזקיקי אחד בסבב טיבעי ללא הורמונים) ? תודה רבה.

1. מיד. 2. בערך 700 פיקומול לליטר

15/01/2018 | 13:57 | מאת: רותם

תודה רבה פרופ זיידמן . משהו שלא ברור לי : במעקב זקיקים בביוץ טיבעי לחלוטין (יום מחזור 14) התקבלו התוצאות : זקיק 22 עובי רירית 10 E2 1338 LH 30.2 Poregesteron 2.4 האסטרדיול נראה לי גבוה מידי ומתאים לשני זקיקים , אז איך זה שראו רק זקיק מוביל אחד ? זה ממצא תקין ?

ראי למעלה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית