ZIFT .?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/11/2001 | 12:37 | מאת: רות

מה זה ZIFT ומתי מבצעים הליך זה. תודה

ZIFT הינו החזרה של עובר ישירות לחצוצרות שמתבצעת בדרך כלל על ידי לפרוסקופיה. היתרון בפעולה זו היא שהיא פיזיולוגית יותר, כלומר מחקה באופן מדוייק יותר א ת"הטבע" היכן שהביצית מופרה ומתפתחת כמה ימים בחצוצרה.

01/11/2001 | 20:22 | מאת: טלי

לפרופ' זיידמן שלום, בהמשך לשאלתה של רות האם אתה ממליץ על טיפול מסוג זה לאחר 6 טיפולי IVF שכשלו (למרות שהיה הריון בטיפול הרביעי אך נפל בשבוע 15). בצילום רחם - החצוצרות פתוחות. הרופא שלי המליץ על כך אך אני חוששת מהסיכונים ותופעות הלוואי. תודה, טלי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית