הפרשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/11/2001 | 11:05 | מאת: רונצ'י

שלום רב, ביום שני קיבלתי כוריגון (לאחר טיפול בפרגונל) בשעה 22:30, אתמול בוצעה הזרעה בבוקר אבל היום החלו להופיע לי הפרשות שאני מעריכה שהן הפרשות ביוציות (מדובר בהרבה הפרשות מימיות, שקופות) האם זה הגיוני שההפרשות הנ"ל תופענה לאחר הביוץ? ושאלה נוספת ביום שלישי עליי להזריק עוד אמפולת כוריגון לתמיכה, האם זה יכול לעכב קבלת הווסת (ובתקווה שלא תגיע מהסיבות הנכונות), אני פשוט צריכה להתכונן נפשית שאם יהיה איחור (כמו שהיה לי בחודש שעבר) אני אדע שזה יכול להיות בגלל הטיפול ולאו דווקא בגלל הריון. תודה ויום נפלא...

הפרשות ביוציות בודאי לא צריכות להדאיג אותך. כוריגון יכול לעכב הופעת וסת עקב תמיכה בגופיף הצהוב, אך בעיקר אם הכוריגון ניתן עד ממש סמוך ליום הוסת המשוער.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית