אוביטרל בעקבות גונאל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2017 | 15:32 | מאת: לימור

שלום רב. במחזור הקודם הטיפול לא הצליח.התחלתי גונאל ביום השני של המחזור,וביום השמיני והתשיעי שלו עשיתי בדיקת דם ומעקב זקיקים ואז הרופא הבחין בצורך להפסיק את הגונאל ולהזריק אוביטרל. במחזור הזה התחלתי גונאל בתחילת היום החמישי שלו.לפי הנתונים הקודמים של המחזור הקודם-באיזה יום של המחזור הנוכחי סביר להניח שלא יהיה צורך באוביטרל?אני שואלת כדי לא לעשות סתם בדיקת דם ואולטרסאונד כשזה עוד מוקדם מידי.

18/11/2017 | 06:54 | מאת: לימור

נירשם בטעות שבמחזור הזה התחלתי גונאל בתחילת היום החמישי שלו-אבל למעשה זה בסיומו של היום הרביעי.כמו כן נפלה טעות תחבירית לקראת סיום ההודעה-היה צריך להיות רשום:לפני איזה יום של המחזור הנוכחי סביר להניח שלא יהיה צורך באוביטרל,ולא באיזה יום(המילים באיזה יום צריכות להיות מוחלפות במילים-לפני איזה יום).

בד"כ מתחילים את המעקב לאחר חמש זריקות של גונל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית