טבעת ואגינלית נובירינג

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/11/2017 | 05:37 | מאת: ליזה

היי, אני בשבוע השלישי לטבעת, אמורה להוציא אותה עוד 6 ימים, קיימנו סקס בלי הטבעת ורק אחרי זה שמנו לב שהיא לא שם כבר מאתמול(24שעות). מה עושים במקרה כזה, לקחת פוסטינור ולחכות למחזור? לעשות שבוע הפסקה מעכשיו ולחכות למחזור? לשים טבעת חדשה?

סביר להניח שההגנה של הטבעת לא נפגעה אצלך, זה לא שונה מלשכוח לקחת גלולה אחת בשבוע השלישי לנטילת גלולות. אין צורך לעשות שבוע הפסקה כעת ואפשר פשוט להחדיר את הטבעת השלישית.

09/11/2017 | 11:57 | מאת: ליזה

היי, בסוף אחרי מה שקרה לקחתי פוסטינור יום אחרי בהוראות הרופא שלי ולא שמתי טבעת שבוע חיכיתי למחזור אבל לא קיבלתי עדיין ומחר אני כבר אמורה לשים טבעת חדשה, זה בסדר שלא קיבלתי מחזור?

אם את לא בהיריון, אז זה בסדר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית