תנועתיות זרע בהזרעה---

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2017 | 11:19 | מאת: מור

שלום ד"ר, אני מעוניינת לייבא זרע מחו"ל לצורך הזרעות IUI. בד"כ המנות הם 20 מילון תאים בתנועה ל0.5 מ"ל. לצערי הסוג הזה של המנות אזל מהמלאי לתורם שאותו בחרתי. האם אני יכולה לקנות שתי מנות של 10 מיליון תאים בתנועה, כל אחת של 0.5 מ"ל, ולקבל אפקט זהה לאלו של ה-20 מיליון ? זה בעצם להזריע מנה של 1 מ"ל במקום 0.5 מ"ל . האם זה יכול לפגוע במשהו ? האם זה נותן אפקט זהה למנות שאזלו מהמלאי או שיש עם זה בעיתיות? תודה רבה

מה שאת מציעה לא נותן אפקט דומה.

17/09/2017 | 14:33 | מאת: מור

תודה על התשובה, תוכל לפרט מעט למה זה לא נותן אפקט דומה ומה עדיף למעשה ?

איכות הזרע נקבעת לפי חלוקת מנת הזרע ככזו שמתאימה להזרעה או להפריה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית