שאלה על פרולקטין תוצאה לא ברורה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2017 | 10:52 | מאת: טלי

אני צריכה לחזור על בדיקת פרולקטין שיצאה גבוהה.. בפעם הראשונה 900 חזרתי לאחר שבוע 700 אני ערה 4 שעות לפני הבדיקה ובצום...לא נוטלת תרופות וללא פעילות פיזית.... לא ברור למה הערכים משתנים כל כך... האם יש המלצה לעשות את הבדיקה ליום מסויים לפני המחזור...או אחריו ?? ואיך מומלץ לעשות את הבדיקה ?

מקובל לעשות את הבדיקה בימי הווסת הראשונים. ערכי הפרולקטין אכן נוטים להשתנות ולא נראה שאת זקוקה כעת לבדיקה נוספת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית