מדדי פרוגרסטרון נמוכים ומדדי בטא טובים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/09/2017 | 00:04 | מאת: אורית

שלום פרופ׳ אני ביום ה-15 להחזרה, הוחזר עובר אחד היו לי דימומים שהחלו ביום 11 ואתמול נפסקו, הפרוגרסטרון נמוך. יום 13 מדדים היו בטא 170 פרוגרסטרון 14.4 יום 15 מדדים הם בטא 447 ופרוגרסטרון 14.6 אני לוקחת תמיכת קרינון פעמיים ביום ואסטרופן פעמיים ביום ופעמיים בשבוע זריקות פרוגרסטרון ריטארד (סך הכל הוזרק פעמיים עד כה). האם יש מקום לדאגה בשל ערכי הפרוגרסטרון? היום הריונות ששרדו עם המדדים הללו? היית ממליץ על הגדלת המינון? היית ממליץ על טיפול תרופתי אחר? תודה!

ערכי הפרוגסטרון בדם לא משקפים טוב את הערכים ברחם כאשר משתשמים בתמיכה דרך הנרתיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית