דחוףףףףףףף בהול...................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/09/2017 | 10:14 | מאת: עמנואל

שלום ד"ר אני אמורה החודש להיות בטיפול IVF על בסיס מחזור טבעי בגלל בעיה של רזרבה שחלתית ירודה. אני בת 38 רווקה ומזרע תורם. אני כבר אחרי 5 הזרעות וטיפול IVF אחד שכשל כאשר קבלתי 300 גונאל ומונופור לסירוגין ושאבו רק 4 ביציות ולבסוף עובר אחד שלא הביא להריון. הפעם הוחלט על טיפול טבעי כי אני חולת פיברומיאלגיה והטיפול האחרון השבית אותי רפואית. הכל פרץ אצלי בשיא הכוח. כרגע אני ביום 8 למחזור עם 2 זקיקים קטנים אחד של 5 ואחד של 4 . דם E2 175 Progestrone 1.8 . היש אפשרות שבכלל יתפתח למשהו כי זה כבר יום 8 למחזור והתוצאה דיי עגומה....או שכדאי כבר לנסות בחודש הבא טיפול יותר אגרסיבי ( בגדול הרופא חשב להעלות למינון 450) תודה רבה לך.

13/09/2017 | 07:22 | מאת: עמנואל

ד"ר היי הבוקר שוב ערכתי בדיקות אני ביום ה11 למחזור זקיק בגודל 8. יש טעם להמשיך בכלל את הניסיון הזה של מחזור בטיפול טבעי?.??

זה תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך, אבל יתכן שכן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית