בטא או הריון צעיר אשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/09/2017 | 20:58 | מאת: גלית

ערב טוב, מבקשת בדחיפות את חוות דעתך בשל לחץ בו אני נמצאת: החזירו לי 3 בלסטוציטים (בום החמישי להתפתחות), בטא לאחר 10 (31.8) ימים היתה 63, ב- 4.9 - 193, ב- 6.9 - 286 והיום, ה-10.9 - 358. כמו כן, בהנחיית הרופא נעשה לי אולטרסאונד הריון צעיר, לא נצפה שק הריון בתוך או מחוץ לרחם. שאלתי - האם הבטא צפויה לרדת מעצמה? ביום ראשון הקרוב אני צפוי לטוס לשבועיים לאירופה, האם לבטל את הטיסה? אני חוששת מאוד מגרידה, מה הדבר הטוב ביותר לעשות? תודה גדולה

בד"כ הבטא תרד מעצמה, אבל חשוב כמובן לוודא שלא מדובר בהיריון חוץ רחמי שטרם ניתן להבחין בו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית