האם הערכים תקינים לשבוע 8?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/08/2017 | 15:01 | מאת: לימור

שלום לך. תוצאות מהבוקר ביטא .4,123.36 פרוגסגרון 16.22 זה בערך אמצע שבוע 8(מה שניקרא 7 פלוס 3) ויש יומיים הפרשות חומות עם גוון אדום הפרשות יחסית קלות.לא כבדות. האם תקין?

לקריאה נוספת והעמקה

נראה סביר.

25/08/2017 | 09:18 | מאת: לימור

שלום לך.בהמשך לנתונים הקודמים,הבוקר,היממה השלישית להפרשות/דימום(לא יודעת בדיוק איך להגדיר את זה)התחבושת לאחר 8 שעות לילה היתה עם אותן הפרשות חומות עם גוון אדום והיתה הכתמה שטוחה ולא גדולה והיה גוש או 2 קטנטנים וכדוריים עם אותו גוון.יש לי אוחטרסאונד רק בעוד 9 וחצי יממות.האם לנסות להקדים אותו?(למרות שאני לא כל כך מעוניינת בכך)ועל מה עלי לשים לב מבחינת ההפרשות/דימום(משך הזמן שזה עוד יימשך,האופי-מתחזק,נחלש,נשאר אותו דבר,צבע וגוון?)ובנוסף-האם להתחיל תמיכת אנדומטרין שכל טבליה היא 100 מ"ג פרוגסטרון,וכמה טבליות ביום?והאם מומלץ לחזור על בדיקת הביטא?(ואם כן אז מתי).אני קצת מתרגשת מכך שנקלטתי שוב בגיל כמעט 43 ובלי טיפול ולכן כל השאלות האלה.תודה מראש על המענה המקצועי.

25/08/2017 | 15:22 | מאת: לימור

כשציינתי את הערכים,תגובתך היתה שזה נראה סביר.האומנם?לפי טבלאות שעיינתי בהם,ערך בטא לאמצע שבוע 8(7 שבועות ועוד 3 ימים ביום הבדיקה שעשיתי)של 4,123 הינו מתחת לנורמה,לא כך הם פני הדברים?אני כמובן שומרת על אופטימיות אך יחד עם זאת צריכה להיות מציאותית. ועוד יש לקחת בחשבון את ההפרשות/דימומים החומים עם הגוון האדום שכבר נמשכות 3 ימים ומדובר בהחלפה של 2 פדים ביממה.

עדיין הבדיקות בתחום הסביר, אבל ברור שרק בבדיקת אולטרסאונד ניתן לאשר שההיריון תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית