ערכי BETA בתחילת הריון IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2001 | 20:43 | מאת: קרן

שלום, אחרי דרך ארוכה ומייגעת של טיפולי IVF, סוף סוף נקלטתי! ביום ה - 12 אחרי ההחזרה היה לי BETA = 202, ביום ה - 14 היה BETA = 336. אני יודעת שבתחילת ההריון ה BETA אמור להכפיל את עצמו בכל יומיים. אני מאוד מאוד מאוד מודאגת, שמה הערך הנמוך ביום ה - 14, מצביע על בעיה כלשהי. היש סיבה לדאגה? תודה, קרן.

הנתונים שלך לא ברורים, האם הערך הגבוה יותר (336) היה ביום 12 או 14? במידה והבנתי נכון ומדובר אכן ביום 14, הרי שהייתה עליה ברורה (הצפייה ל"הכפלה" היא רק בקירוב) ואת לא צריכה לחשוש יותר מדי, רק לחזור על הבדיקה כעבור יומיים שלושה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית