איחור במחזור...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 21:05 | מאת: מאיה

שלום רב! קיבלתי זריקת דקהפפטיל שלושה שבועות אחרי קבלת המחזור והרופא אמר שאחזור אליו שבועיים אחרי אותה זריקה. בינתיים הייתי אמורה לקבל אתמול מחזור אולם טרם קיבלתי. שאלותי- א.האם אני אמורה לקבל מחזור ? ב. האם אי קבלת מחזור בעקבות הזריקה קשורה/מפריעה לתחילת הטיפולים? ג. האם נהוג תמיד לפני הפרייה לתת זריקה זו? ד. מה בדיוק משמעות זריקה זו? תודה על הסבלנות

א. כן את אמורה לקבל מחזור. ב. לא ניתן להתחיל את הטיפול עד שלא יתברר מדוע טרם קיבלת מחזור, אולי את בהריון? ג. תרופה זו או דומות לה מקובלות בטיפולי הפריה. ד. מטרת הדקפפטיל למנוע ביוץ מוקדם -- עוד לפני שאיבת הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית