שאלה בנודע להורמון גבוה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/07/2017 | 18:30 | מאת: ספיר

שלום רב בת 26 בבדיקות הדם יצא לי הורמון ho progesterone 17 גבוה הטווח הוא 0.5-5.5 ויצא לי 9.5 עשיתי את הבדיקה פעם נוספת ויצא שוב גבוה 10.5 לאחר מכן עשיתי את בדיקת סינקטן יצא 6.5 והרופאה רשמה שזה תקין . אם הבדיקות סינקטן (ACTH) יצאה תקינה מה גורם להורמון הזה להיות גבוה? איך ניתן להוריד ולאזן הורמון זה? מנסה להכנס להריון 7 חודשיים יש קשר בין ההורמון הגבוה הזה לבין הכניסה להריון? אשמח לתשובה תודה רבה

מקור ההורמון בבלוטת האדרנל. לעתים רמתו גבוהה בהשפעת פעילות האנזימים בבלוטה. אפשר להוריד את רמתו על ידי מתן סטרואידים, אבל אם אין הפרעה לביוץ שלך הרי שאין לכך משמעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית