אולטראסאונד ראשון שבוע 8

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/07/2017 | 14:19 | מאת: NOT_FOUND

הי מחזור אחרון ב20.5.17 היום היה אולטראסאונד ראשון כבקשת הרופא בשבוע 8 נצפה שק הריון שק חלבון אך ללא קוטב עוברי. נתבקשתי לחזור על הבדיקה עוד שבוע לדבריו נראה כשבוע חמישי שישי... שאלה שלי היא האם לחכות שבועיים ליתר בטחון? יש מקום לדאגה?, נדובר על הזרעה מס 2 עם איקוקלמין לפני שנה וחצי הפלה טבעית בשבוע 8 אחרי הריון ספונטני. בת 40 פרופיל הורמונלי תקין אשמח לתשובה מהירה מאוד חוששת

לפי תאריך הווסת האחרונה כבר היה צפוי שיראו עובר עם דופק. אני מקווה שבשבוע הבא כבר יראו דופק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית