הפריה-חוסר היריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 16:49 | מאת: עדי

שלום! אני בת 42 ועברתי 6 טיפולי הפריה, כאשר בכל מחזור טיפול נוצרו עוברים אך עד כה לא נוצר היריון כלל. ברצוני לציין כי כבר כ-2 ימים לאחר החזרת העוברים, אני מרגישה סימני קדם מחזור כמו עצבנות, הפרשות? כמו כן אני רוצה להוסיף כי בימים כתיקונם המחזור החודשי שלי הוא בן יומיים בלבד, וכמו הדימום היא קטנה. בהפריות האחרונות קבלתי תמיכה של כוריגון וכדורי אסטרופם. שאלתי היא מה ניתן עוד לבדוק בנוגע לרחם על מנת לנסות ולהבין את בעית חוסר הקליטה? (בבדיקות צילום רחם ובדיקת היסטרוסקופיה-התוצאות היו תקינות, הבדיקות בוצעו לפני כ-שנתיים)? תודה עדי

לא נראה לי שקיימת בדיקה ספציפית שטרם ניסית, אך ייתכן וישנם טיפולים שעדיין לא ניסית. ZIFT ? ASH?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית