אמינות בדיקת היריון ביתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/07/2017 | 10:38 | מאת: רות

האם קיימת בדיקת הריון ביתית שאכן יכולה לזהות הריון לפני יום האיחור? עשיתי בדיקת הריון 12 ימים לאחר הביוץ עם תשובה שלילית. הרופא שלי אמר שסביר להניח שאין הריון.... בערכה צוין שהיא יכולה לזהות הריון עד ארבעה ימים לפני האיחור. משיטוט קל באינטרנט ראיתי שיש חילוקי דעות לגבי הערכות הביתיות. מה אתה חושב?

יש ערכות ביתיות שיכולות לעתים לזהות היריון לפני האיחור בווסת, אך במקרים רבים ההיריון לא יזוהה עדיין בשלב זה עקב רמות בטא נמוכות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית