דחוףףףףף בהוללללללללללל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/07/2017 | 18:59 | מאת: מיקה

פרופ שלום ביום השלישי לשאיבה היו לי 2 עוברים. עובר אחד בן 8 תאים שהחזירו לי אותו. ועובר שני בן 3 תאים שאמרו לי שאין טעם להחזירו כי לא יצא ממנו כלום ולהקפיא בטח שלא. יש לי הרגשה לא טובה כי הטעו אותי והעובר הזה כן היה יכול להביא הריון. אשמח לשמוע את חוות דעתך................................................................................................

06/07/2017 | 14:10 | מאת: חופית

את באמת חושבת שמישהו יכול לענות על שאלות כאלו? מבלי להיות במקום ולראות במה מדובר? תחשבי ברצינות אם את סומכת על המטפלים בך. קשה להאמין שמישהו מנסה להטעות אותך ולפגוע בך. אם את לא סומכת עליהם תחליפי רופא.

09/07/2017 | 09:11 | מאת: שירן

פרופ שלום אשמח לקבל תשובה לשאלתי

כאשר העובר התקין כבר הגיע לשלב של 8 תאים, די ברור שעובר שעדיין "תקוע" בשלב של 3 תאים הסיכוי שהוא תקין אפסי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית