זקיק הפך לציסטה- מבולבלת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/07/2017 | 20:18 | מאת: אני

שלום. מטופלת באיקקלומין+אסטרופם+ אוביטרל+ אוטרגסטן. שאלתי היא כזאת: ביום רביעי שעבר נצפה זקיק 22. קיבלתי אוביטרל. היום בבדיקה נצפתה ציסטה בגודל 5. האם זה אומר שהזקיק הפך לציסטה ולכן לא היה ביוץ? האם בדיקת דם מומלצת לראות אם היה או לא ביוץ? אודה לתשובתכם המקצועית

04/07/2017 | 08:14 | מאת: דינה

למה הרופא שלך לא נותן תשובות? זה נראה לי ממש לא נכון להיות מטופלת אצל רופא שלא מסביר לך שום דבר. באמת. שווה לעזוב לרופאים שמסבירים למטופלות מה מצבן.

זקיק בהחלט יכול להפוך לציסטה לאחר הביוץ. סביר שעל זקיק כזה זריקת אוביטרל תגרום לביוץ. בדיקת דם לפרוגסטרון יכולה לסייע לך לוודא שאכן בייצת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית