פרוגילוטון והרירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 12:12 | מאת: מישל

פרופ' זיידמן היקר שלום רב! אני לוקחת כדורי פרוגילוטון (גם לבנים וגם חומים,כל הגלגל) פעם ביום על מנת לעבות את הרירית ולסדר את המחזור, הרירית די דקה 6-5 מ"מ, בחודש שעבר לקחתי כדורי פרוגילוטון ביום ה-5 לדימום, מתי אני צריכה לקחת חודש הבא, האם זה נכון לקחת שבוע מיום ההפסקה אפילו אם אני עדיין מדממת? עוד שאלה ברשותך בנוגע להדבקויות, האם עובדה שהמחזור אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית להסרת ההדבקויות היה תקין יחסית, לפני ההסטרוסקופיה לא היה מחזור בכלל בגלל ההדבקויות, ואחרי היה מחזור כמעט תקין, אבל בהסטרוסקופיה ראו עוד קצת הדבקויות, לא בכמות שהיו אבל עדיין יש, וגבולות הרחם בלתי סדירים, האם במצב כזה אפשר להרות ולהחזיק הריון או שאין מנוס לעבור שוב ניתוחית, האם בעזרת הפרוגילוטון יש סיכוי שהרירית תצמח כמו שצריך ותניב הריון בריא? אודה לך מאוד מאוד על חוות דעתך!!!!!! כל טוב וסוף שבוע נעים!

כן, נכון לקחת את הפרוגילוטון שבוע מסיום החפיסה הקודמת -- אפילו אם את עדיין מדממת. מחזור כמעט תקין אחרי הפרוגילוטון הוא בהחלט סימן מעודד ואני מקוה שעתה תוכלי להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית