לד"ר זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 10:57 | מאת: איילת

ד"ר שלום. בחודש שעבר טופלתי בפעם הראשונה באיקקלומין, והגבתי (לדברי הרופא) מצויין (US יום 14 היו כמה זקיקים גדולים מ- 18). לדברי הרופא שלי הייתי אמורה לבייץ יומיים אח"כ. כמובן שקיימנו יחסים בכל אותם ימים. לצערי, לפני שבוע וחצי קיבלתי מחזור (ביום ה- 31). המחזור נמשך יום וחצי בלבד (בד"כ נמשך יותר). חום השחר שלי לא ממש ירד לרמות הרגילות שלו, ונשאר בגובה 36.8-36.9 (בד"כ - 36.4-36.6 במחצית הראשונה של החודש, ו- 37.1 - 37במחצית השנייה). בארבעת הימים האחרונים (מהיום השביעי למחזור) יש לי כתמים חומים בהפרשה, והיום היא מעורבת בהפרשה ביוצית (שקופה ונוזלית יותר) ומלווה בכאבי מחזור חלשים. אציין שהמחזורים שלי הינם בד"כ בני 30-32 יום. , ואף פעם אין לי הפרשות חומות באמצע המחזור. האם יכול להיות שכתוצאה מהאיקקלומין שלקחתי בחודש שעבר (החודש לא לקחתי דבר) אבייץ החודש מוקדם מהרגיל? או שאולי ההורמונים אצלי יצאו מאיזון...?

31/10/2001 | 14:11 | מאת: גלית

איילת שלום בלי שום קשר למה שד"ר זיידמן יענה לך ברצוני לספר לך שלי קרה בדיוק אותו הדבר אחרי האיקקלומין. בחודש שאחרי לקיחת האיקקלומין, כאשר הייתי ללא הורמונים בכלל הרגשתי כאבי ביוץ נוראיים ביום ה-10 מתחילת המחזור! גם לי היו הפרשות של ביוץ. המחזור שלי נמשך כ- 28 יום בדרך כלל ואני מבייצת ביום ה - 4 באופן רגיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית