איחור במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 10:18 | מאת: ק.

פרופ' זיידמן שלום ! המחזור הטבעי שלי מופיע כל 28 יום לערך . החודש השתמשתי בטבליות אוטרוגסטן לתמיכה לאחר הביוץ (מחזור טבעי) והיום אני ביום ה- 31 והמחזור עדיין לא הופיע. בנוסף יש לי תחושת גודש בחזה ותחושה לא טובה בבטן (בלתי מוגדרת). האם ייתכן שטבליות האוטרוגסטן גורמות לעיכוב בקבלת המחזור ? תודה

כן, טבליות האוטרוגסטן יכולות לגרום לעיכוב בקבלת המחזור. תעשי בדיקת הריון ואם את לא הרה תפסיקי ליטול אותם.

31/10/2001 | 22:58 | מאת: ש.

לפרופ' זיידמן, תודה על תשובתך. האם התופעות של תחושת גודש בחזה ותחושה לא נעימה בבטן הינם גם תוצאה של לקיחת הטבליות ? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית