cmv האם כבר ניתן להתחיל טיפולי פוריות?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/04/2017 | 12:37 | מאת: חגית

לפני מספר חודשים נדבקתי בחיידק ה-cmv והפסקתי טיפולי פוריות בעיצומם. לא מזמן ערכתי בדיקות, להלן התוצאות: תוצאות בדיקת cmv igG הינן 151.9 AU/ml תוצאות בדיקת cmv igm הינן POSITIVE האם ניתן לחזור לטיפולי הפוריות? במידה ואיני מחוסנת עדיין לפי הבדיקות, אך עבר פרק זמן של חצי שנה מאז ההדבקה, כבר אוכל להתחיל בטיפולים? תודה רבה!

לפי הבדיקות את מחוסנת, כך שאם עבר פרק זמן של חצי שנה מאז ההדבקה, את יכולה להתחיל בטיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית