דוקסילין ופרדניזון לאחר AH והחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2017 | 15:00 | מאת: שיר

פרופסור שלום, היום עברתי החזרת עובר בודד. הרופא לא בעד ולא נגד דוקסילין ופרדניזון. מה דעתך לגבי תרופות אלו ותרומתן להליך? ומה לגבי פרוביוטיקה נרתיקית? האם אתה נותן קרינון פעם אחת או פעמיים ביום? תודה רבה מראש

המחקרים שנעשו בארה"ב ומצאו תועלת בביצוע AH נתנו דוקסילין ופרדניזון, בניגוד לעבודות שנעשו באירופה ולא מצאו תועלת. לכן אני נותן. אולי זה התרופות ולא ה- AH שנותן יתרון? פרוביוטיקה נרתיקית לא יכולה להזיק. היצרן ממליץ על קרינון פעם ביום והשקיע המון כסף לקבוע שזה המינון שנדרש.

23/04/2017 | 17:47 | מאת: שיר

תודה רבה! טוב לדעת לגבי הקרינון. עד כה נתנו לי במרפאות אחרות פעמיים ביום ורק היום שינו את המינון. המינון המומלץ הוא פרדניזון 5מג פעמיים ביום ודוקסילין 1 ביום? למשך 5 ימים?

תלוי לשם מה זה התרופות ניתנות.

23/04/2017 | 18:20 | מאת: שיר

תודה רבה! טוב לדעת לגבי הקרינון. עד כה נתנו לי במרפאות אחרות פעמיים ביום ורק היום שינו את המינון. המינון המומלץ הוא פרדניזון 5מג פעמיים ביום ודוקסילין 1 ביום? למשך 5 ימים החל מיום ההחזרה?

המינון המקובל באסותא הוא פרדניזון 5 מג פעמיים ביום ודוקסילין פעמיים ביום למשך 5 ימים החל מיום אחרי השאיבה, אבל בטח יש עוד גישות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית