שלום רב, יש לי שאלה. מאד לחוצה ודואגת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/04/2017 | 18:03 | מאת: קרן

שלום. אני בהיריון שבוע 15 ב"ה ממוקפאים. התרגשתי מאד היום כאשר שמעתי בשורה רעה על בן קטן של חברה שחלה בסרטן מאד קשה. מחלה ארורה ונוראית. מאז יש לי דפיקות לב ממש חזקות ואני חוששת לעובר. אני מנסה להירגע. יש לי סיבה לדאוג לעובר? תודה רבה

נולדו כבר מיליוני ילדים בארבעים השנה האחרונות ולא נראה שזה חשש משמעותי.

22/04/2017 | 09:49 | מאת: קרן

שלום פרופסור. לא הבנתי את תשובתך . מה הקשר לארבעים שנה ומיליוני ילדים. שאלתי בהקשר שלי ושל הלחץ והדפיקות לב. לא הבנתי

חשבתי שאת מתייחסת לחרדה שלך ביחס לבריאות עתידית של הילד ("ואני חוששת לעובר"), ברור שכל אישה חווה התרגשויות והתרגזות במהלך ההיריון ואין לכך השפעה על הילוד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית