להוריד מתח-שאלה לד"ר זיידמו ולבנות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 22:54 | מאת: יפית

אנחנו מנסים להכנס להריון כבר למעלה משנה ואני מרגישה שבכל חודש אני הופכת יותר מתוחה ולחוצה. ברור לי שזה "לא תורם למצב" בלשון המעטה. האם למישהו יש טיפים טובים שיעזרו לי להרגע? תודה רבה מראש, יפית

מאד אישי. תנסי התעמלות, שחיה או פעילות גופנית קבועה אחרת. תנסי עזרה מטיפולים אלטרנטיביים (בטוחים). לפני שינה כדורי קלמנרבין. תיקחי מידי פעם חופשות מהטיפולים. אם "לא הולך" תחליפי את המסגרת הטיפולית (מקום "חדש" גישה רעננה). תתחלקי עם צרות של אחרים בפורומים השונים (תפוז, וואלה -- למרות שעבור חלק מהנשים זו דווקא חוויה מלחיצה, כי לא מבקרות שם מספיק אלו שמצליחות מהר).

31/10/2001 | 07:51 | מאת: טליה

אין פתרון מוחלט לבעיית הלחץ. אני מסכימה עם כל מה שכתבת. זה כמו כדור שלג שמתגלגל לו וגדל מחודש לחודש. הכי מלחיצים הם אלו שמבקשים ממך "לא להיות בלחץ". אני ממליצה לך בחום על פורומי פוריות של WALLA או TAPUZ

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית