דופק לעובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 12:51 | מאת: עי

שלום ותודה מראש, שאלה בשם חברה- חברתי בשבוע שביעי להריונה ולא נצפה דופק ב - US (נאמר לה שהעובר בגודל 7 ס"מ) הרופא המליץ על גרידה . האם לא מחכים עוד שבוע ? האם חיבים לראות דופק בשלב זה ? תודה שוב

ראשית, אני בטוח שהעובר בגודל 7 מ"מ ולא 7 ס"מ. שנית, בשבוע 7 יש לראות כבר דופק ברור בעובר. במידה ואין כל ספק באשר לגיל ההריון, הרי שאין צורך בהמתנה נוספת. אבל אין בדרך כלל נזק בהמתנה כזו.

31/10/2001 | 11:31 | מאת: עי

תודה רבה רבה. שאלה להמשך - מהם הסיכונים לחכות עוד שבוע ? (כגון זיהום ושאר מרעין בישין...) שוב תודה רבה

סיכונים קטנים. אולי זה אפילו יגמר מעצמו (הפלה שלמה).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית