אספירין ורירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 12:15 | מאת: אחת שרוצה

יש לי רירית דקה 6 קראתי בפורום אחר שאספירין יכול לשפר רירית האם אני יכולה לקחת על דעת עצמי (כי זה ללא מרשם) אספירין ולשפר את המצב? כדור ליום?

30/10/2001 | 13:22 | מאת: אורית

לאחת שרוצה יש טיפולים טובים יותר לעיבוי רירית הרחם (זריקות וכו') אל תקחי שום דבר על דעת עצמך פני לרופא והוא כבר ימצא את הטיפול הנכון עבורך בהצלחה

ההוכחות שאספרין משפיע לטובה על הרירית אינן חד-משמעיות, רלוונטיות רק למקרים מסוימים, ואני ממליץ לעבור בירור על ידי רופא מומחה בטרם את עוברת "לטיפול עצמי". וגם אורית צודקת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית