ביוץ וכוריגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 11:06 | מאת: שועלה השואלת :)

פרופ' זיידמן שלום רב 1. עם איזו קופ"ח אתה עובד? האם אתה מקבל גם באופן פרטי? (לפחות לייעוץ??) 2. המחזור שלי בין 24 יום ל-29 יום. נחשב סדיר? מה זה אומר על ביוץ? 3. קיבלתי איקקלומין - כדור ליום ל-5 ימים. אחרי 14 יום - זריקת כוריגון. הזריקה היתה ביום שני 15.10 בערב. לפי החישוב שלי - יום ראשון 28.10 היה היום ה-14 מאז הזריקה. לא היה כלום והתחלתי לשמוח שאולי... עד שהופיע כתם חום - אבל נעלם. יום למחרת הופיע לי המחזור. האם 14 יום מיום הזרקת הכוריגון זה מוחלט או נתון לשינוי? ומה זה אומר עלי המחזור הזה? תודה ויום נעים ופורה ושכל המטופלות אצלך שרוצות בהריון תצלחנה בקרוב!!

1. אני מקבל רק באופן פרטי, אך ניתן לקבל יעוץ במסגרת השתתפות הביטוחים המשלימים של כל הקופות (במסגרת המשרה שלי בתל-השומר אני עובד גם במרפאת הפריון של רמת מרפא). 2. מחזור בתחום 24 עד 29 ימים נחשב סדיר ומרמז שהביוץ שלך מתרחש בימים 10 עד 15 למחזור. 3. המחזור לא חייב להופיע בדיוק 14 יום אחרי זריקת הכוריגון, אבל במידה ולא מופיעה דמם וסתי ברור בחלוף למעלה מ- 14 יום, כדאי לעשות בדיקת הריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית