בדיקות הורמונליות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 09:14 | מאת: תמר

בוקר טוב לאחר שני מחזורי הפריה רציפים,הנסיון השני הופבק באמצע, יש לי בעיות במחזור וזה כחודשיים שאין מחזור ,למרות שהיו דימומים שלאחר בדיקה הרופא טען שזה לא מחזור ביצעתי בדיקות דם ואלו התוצאות E2 - 373 FSH - 7.06 LH - 19.19 פרוגס' - 5.10 לאור תוצאות אלו האם המחזור קרב או שרצוי לקחת זירוז למחזור,אגב אני בת 43 האם ה-FSH תקין לגילי , תודה .

ה- FSH בהחלט תקין לגילך. לא ברור לי cאיזה יחhדות נמדד הפרוגסטרון, pg/ml pmol/ml ??

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית