גודל הבטן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2001 | 07:56 | מאת: יעלי

אני נמצאת בשבוע 6 אך יש לי בטן גדולה שהיא בשעות בוקר פחות נפוחה ויש שעות שהיא יותר גדולה האם זו תופעה נורמלית כולם חושבים שאני כבר בחודש השלישי או רביעי אני לא כל כך שמנה מטבעי אך לפני הריון היה לי טיפה בטן .

מה שאת חשה אלו שינויים שכיחים בהשפעת רמות הפרוגסטרון שעולות במהירות בתחילת ההריון. זה בסך הכל סימן טוב שיחלוף תוך כמה שבועות. אם את אחרי טיפולים ייתכן וגם לגירוי של השחלות יש תרומה לתפיחות הבטן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית