קיום יחסי מין אחרי IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2001 | 15:33 | מאת: אורית

פרופ' זיידמן שלום, רציתי לדעת אם אפשר לקיים יחסי מין אחרי החזרת עוברים (להזכירך 6 ימים אחרי ההחזרה). בטיפול הקודם נמנענו מלקיים יחסים עוד היום ה11 אבל נאמר לי שאפשר לקיים מוקדם יותר? תודה מראש על התשובה. להתראות

אם תקראי את התמצית באנגלית שצרפתי לתשובתי ל"מישהי הותיקה" לפני שלושה ימים, תראי שהנושא נמצא במחלוקת, ויש עבודות שמוכיחות שקיום יחסים מיד לאחר ההחזרה דווקא מעלה את הסיכוי להריון! מומלץ שתתייעצי עם הרופא המטפל שלך, מאחר וכאמור אין הסכמה בנושא. אני בכל מקרה לא הייתי אוסר עליך כעת לקיים יחסים (ההפך זה מרגיע, מפחית מתחים ומועיל לטעמי).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית