בדיקה ביתית אחרי הפרייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2001 | 15:25 | מאת: דניאל

פרופ' זיידמן שלום, רציתי לדעת אם ניתן לקבל תשובה לגבי הריון (אם קיים או לאו) מבדיקה ביתית 7 ימים אחרי החזרה? תודה.

29/10/2001 | 19:19 | מאת: המישהי הותיקה

לא, משתי סיבות. בהקשר זה אין הבדל בין הריון שלאחר טיפולים להריון ספונטני, וגם בהריון ספונטני לא תתקבל תשובה אמיתית לאחר שבוע. דבר שני עדיין יש השפעה של הכוריגון שעלול לתת תשובה חיובית מוטעית. הכי טוב לחכות לבדיקת הדם בבית החולים

נכון, במידה וקיבלת כוריגון (כלומר שזה לא מחזור החזרת עוברים מופשרים), הרי שעליך להמתין בסבלנות עד לביקת הדם 12 יום לאחר ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית