כאבי גב כרוניים לאחר 2 ניתוחי עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

16/08/2008 | 14:20 | מאת: שלומי

מוטי שלום לפני מספר שנים אמא שלי (בת 65) עברה ניתוח גב תחתון עקב הצרות בתעלת השדרה, לאחר הניתוח סבלה מכאבים קשים ועברה ניתוח שני לקיבוע החוליות. גם הניתוח השני לא עזר והרופאים די הרימו ידיים והם רושמים לה את התרופות הכי חזקות שיש לטיפול בכאב. כבר שנים שהיא מטופלת בתרופות נרקוטיות כמו אוקסיקונטין, ובנוסף משתמשת במשככי כאבים בכמויות גדולות. בגלל הכאב היא סובלת גם מדכדוך וקשיי הרדמות. לאחרונה החלה גם להעזר בכדורי שינה. איכות החיים שלה ירודה ולרפואה הקונבנציונלית אין מענה. הטיפול במשככי כאבים רק מגביר את התלות שלה בהם והיא נאלצת לעלות במינונים. האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לה? לפחות להפחית את השימוש בתרופות ולמתן את עוצמת הכאב. אני יודע שהמצב שלה מורכב והייתי רוצה המלצה על מטפל מנוסה ואיכותי. הייתי שמח להגיע אליך להתייעצות וטיפול אבל היא גרה באור עקיבא ומתקשה בנסיעות ארוכות. תודה מראש.

18/08/2008 | 01:11 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום שלומי אני מבין שאמך סובלת מכאבים עזים תקופה ארוכה. הדיקור עשוי להקל על הכאב אך קשה לי להגיד עד כמה מכיוון שלא בדקתי את אימך. עקב גילה והקושי בנסיעה אתם יכולים לפנות לקופת חולים המעניקה שירותי דיקור בקרבת מגוריכם. אתה יכול לפנות אלי לנייד על מנת לקבל מידע נוסף. 050-6791001 בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית