בעייה בקרסול צריכה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/07/2008 | 10:40 | מאת: גילת

שלום רב, לפני מספר חודשים התחילו כאבים בקרסול בצד הפנימי של הרגל. לאחר כל מיני בירורים ובדיקות יצא שיש לי דלקת פרקים ניוונית, רופא מומחה טוען שיש לי קרע בגיד ולכן כל הבעיות. אני צריכה לעבור בדיקה וברור נוסף ויתכן שיש צורך בניתוח. אבל עד שיוחלט מה יעלה בגורלי אני סובלת מכאבים בהליכה כל הזמן ונפיחות. אני בת 53 עם עודף מקבל קל מאד. האם הדיקור יכול להקל על הסבל בינתיים ? אודה לך מאד אם תוכל לענות לי בהקדם.

23/07/2008 | 23:07 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב הדיקור יכול לעזור. אין כל סכנה בטיפול, גם אם האבחנה אינה ברורה. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית