טיפול סיני ודכאון

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

23/07/2008 | 10:27 | מאת: המיואשת

שלום רב נואשתי נואשתי נואשתי!!! אני סובלת מדיכאון מטופלת בבריאות הנפש וכל שלושה שבועות מחליפים לי את התרופות זו הפעם השישית שמחליפים לי את הכדורים לפחות 3 פעמים בחודש אני לא יכולה לקום מהמיטה יום לאחר שאני מתחילה עם סוג חדש של טיפול היו מיקרים בהם הגעתי לבית חולים . אני אישה קטנת מימדים ומשקל וברגע שמעלים או מורידים לי את המינון הגוף מגיב בקיצוניות לכאן ולכאן האם דיקור סיני ורפלקסולוגיה יכולו לעזור לי בנושא? האם אפשרי להפסיק את הכדורים וללכת רק על כיוון הרפואה האלטרנטיבית ? בבקשה עיזרו לי אתם הפתרון האחרון לפניי שאני מרימה ידיים בתודה מראש

23/07/2008 | 23:03 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב דיקור סיני עשוי להקל על דיכאון קל עד בינוני. לא הייתי ממליץ להפסיק את הטיפול התרופתי. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית